Compagnie

Francès

La companyia Vola qui vol va nèixer arrel d'un curs de trapezi en el Centre Social Okupat La Fibra de Mataró, tres trapezistes: la Laia, l'Eli i l'Helena van començar a mostrar les habilitats apreses en els cabarets que es feien al la Fibra. Juntament amb 3 músics: en Pol, en Jonc i en Jordi presenten un projecte a les ajudes a la nova creació escènica del Patronat de Cultura de Mataró a principis del 2007.
Surten escollides i proposen d'afegir-se al projecte a 3 acròbates més: La Marina, en Jordi i en Ferriol.
Des del maig d'aquell any es comença a treballar en el projecte NMOR, amb l'ajuda d'en Benet Jofre i en Jordà Farré, en la construcció de les estrucutures. L'Alba Sarraute, la directora artística té un paper fonamental en donar sentit a la dramaturgia de l'espectacle. Finalment en Roger Tarrés amb els seus poemes i l'Arena Tarrés amb l'escenografia acaben de donar un toc genial al projecte. El 12 de gener del 2008 es fa la presentació pública al Teatre Monumental de Mataró, de l'espectacle NMOR amb un gran acolliment.

La companyia continua treballant i estrena l'espectacle "Tornar" que guanya el premi del jurat al III Festival Internacional de teatro de calle y artes circenses d'Àvila al Juliol del 2009.